Varjo MR

Varjo

The highest-performance XR

Virtual reality met de hoogste resolutie voor ongeƫvenaard realisme in training

Varjo XR-3 en VR-3 headsets bieden de hoogste resolutie ooit ervaren in een simulatie- en trainingsomgeving. Met hun Bionic Display met menselijke oogresolutie kunnen gebruikers displays, bedieningselementen, tekst, symbolen en verre objecten in perfecte helderheid lezen.

Deze vergelijkingsopnamen zijn ongewijzigde shot-through beelden van een AR/MR-headset van een concurrent (rechts) en de Varjo VR-3 (links). De Varjo headset biedt een grotere gezichtsveld (Field Of View (FOV) en een veel betere grafische kwaliteit

Deze vergelijkingsopnamen zijn ongewijzigde shot-through beelden van een VR-headset van een concurrent (rechts) en de Varjo VR-3 (links) met behulp van de PREPAR3D-software. Met Varjo VR-3 is het dashboard van de F-35 cockpit tot in het kleinste detail duidelijk te zien.

Zie hoe de Varjo XR-3 ViperWing Simulation in staat heeft gesteld om een volledig fysieke straaljager samen te voegen met de virtuele wereld om een volledig meeslepende Mixed Reality-trainingservaring te creƫren.

Hieronder ziet u het verschil tussen Mixed Reality (aan de realiteit toegevoegde projecties) met een Varjo headset (links) en de Microsoft HoloLens 2 (rechts)

Het verschil in grafische kwaliteit heeft niks te maken met de applicatie, maar met de headset !

Seeing is believing
Zelf de fantastische mogelijkheden ervaren?