Free Roam Multi User

Antilatency is een aanbieder van inside-out volgsystemen voor Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality, virtuele productie, MoCap, drones en robotica die een onbeperkte ervaring voor meerdere gebruikers mogelijk maakt binnen de volggebied zonder beperkingen op schaal of vorm.

Free Roam Multi-user Virtual Reality Simulatie training

Een van de toepassingsgebieden zijn (grootschalige) mono- en multidisciplinaire simulatie trainingen in Virtual Reality, waarin meerdere cursisten tegelijkertijd, vrij rond kunnen lopen en in dezelfde virtuele simulatie kunnen deelnemen.

In deze vorm van Free Roam simulatie onderwijs kunnen meerdere deelnemers tegelijkertijd, vrij rond lopen en in dezelfde virtuele simulatie deelnemen.

Voordelen en kenmerken

Free Roam Multi User
Antilatency
Het Tracking-volgsysteem maakt gebruik van een volledig configureerbaar trainingsgebied en kan worden opgesteld in elke open ruimte van redelijk formaat. Het volggebied kan op elke gewenste grootte worden geschaald om aan de trainingsvereiste te voldoen, zonder dat dit invloed heeft op de effectiviteit van het volgen.
Meer informatie

Het systeem is volledig draagbaar, waardoor trainingsprogramma's meer flexibiliteit krijgen. Elke locatie kan een trainingslocatie zijn, zodat studenten kunnen trainen op operationele locaties en klaar zijn om te gaan wanneer de plicht dit vereist.

The future of medical education is now

Join the future

Uitzonderlijke beoordelingen na actie: gedetailleerde volledige 3D- en first-person-herhalingen

Scenario's kunnen worden bekeken vanuit het perspectief van de student, zodat de trainer en de rest van de trainingsgroep precies kunnen zien wat er werd gezien op het moment dat de actie werd ondernomen.

De hele trainingssessie kan worden opgenomen om later terug te kijken als de organisatie dit vereist. Herhalingen kunnen vanuit elk perspectief binnen het scenario worden bekeken met behulp van een vrij rondlopende camera.

Geavanceerde statistieken tonen genomen acties, reactietijden en biometrische gegevens van studenten tijdens het trainingsscenario en de herhaling.

Bron: https://avrt.training/military/

Seeing is believing
Want to experience the fantastic possibilities yourself?